Taka'nın haberine göre :  Trabzon Kavakmeydan Mahallesi’nde oturan Mehmet Salih M., babası ve dayısının kendisini miras dışı bırakmak için yıllardır kendisine şizofren raporu verdirdiğini belirterek şunları söyledi: “Babam ve dayım yüzünden hayatım zehir oldu. Benim hiçbir şeyim yokken şizofren raporu verdirdiler.” Bakırköy’de Yattım   “8 ay boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde beni yatırdılar. Hastaneden çıktıktan sonda 2014 yılında 8 ayrı devlet hastanesinden psikolojik sorunum olmadığına dair rapor aldım. Yaptıklarıyla yaşamımı kararttılar. Şimdi onları ben mahkemeye vereceğim.”

Trabzon Kavakmeydan Mahallesi’nde oturan Mehmet Salih M., babası ve dayısının kendisini miras dışı bırakmak için yıllardır kendisine şizofren raporu verdirdiğini belirterek şunları söyledi: “Babam ve dayım yüzünden hayatım zehir oldu. Benim hiçbir şeyim yokken şizofren raporu verdirdiler.” “8 ay boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde beni yatırdılar. Hastaneden çıktıktan sonda 2014 yılında 8 ayrı devlet hastanesinden psikolojik sorunum olmadığına dair rapor aldım.

Yaptıklarıyla yaşamımı kararttılar.  Şimdi onları ben mahkemeye vereceğim.” Dava Açtılar Mehmet Salih M. şunları söyledi: “Ömrüm boyunca fedakarlık yaptığım ailem olan babam ve dayım 2003 yılında beni mirastan ayırmak için şizofren raporu verdirdi. Elimden velayetimi alarak beni mirastan men ettiler. Beni mahkemeye verdiler. Uyduruk 2 dava açtılar. Biri asliye ceza mahkemesinden tehdit ve sövme davası diğeri Sulh Ceza Mahkemesinden açıldı. Maksatları ceza alıp da cezaevine gireyim diye değil 46 şizofren raporunu verdirip velayetimi elimden aldırmaktır. Bunu Asliye Ceza Mahkemesi reddetti, Sulh Ceza Mahkemesininkini onayladı. Halbuki ikisi de aynı başvuruydu. Bu yüzden iyileşinceye kadar muhafaza altına alınma kararı çıkartıldı. İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 8 ay tutuldum. Sonra Bakırköy’de bırakıldım ve 5 yıl Numune Hastanesi’nde kontrol altında tutuldum. Miraslardan ve tüm kanuni haklarım elimden alınmış oldu. Hastaneden çıktıktan sonra 2014 yılında 8 devlet hastanesinden 1,5 yılda heyet raporları aldım. Psikolojik sorunum olmadığına dair heyet raporları aldım. Sağlam bir insana böyle bir rapor nasıl verdiriliyor. Ayrıca 20 ay tam olarak sorunsuz askerlik yaptım. Hepsi raporlarımda mevcut. Geçmiş haklarıma kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Güvendiğim adaletin haksızlığına isyan ediyorum”