61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yapılan yol kontrolünde durdurulan bir aracın ön yolcu koltuğu paspasının altında yapılan kontrolde 3.53 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

OTOBÜSLE SİGARA VE ALKOLLÜ İÇKİ
Yomra İlçesinde bir yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada bin 755 pake bandrolsüz sigara ve 1 şiye bandrolsüz alkollü içki ele geçirildi. Bir kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

ARAÇTA SİLAH
Çarşıbaşı İlçesinde bir araçta yapılan aramada, bir adet ruhsatsız 9mm çapında tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 7 adet fişek ele geçirildi. Şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

UYUŞTURUCU İLE JANDARMA KOMUTANLIĞINA GİRERKEN YAKALANDI
Hakkında denetimli serbestlik kararı gereği imza yükümlülüğü bulunan ve Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığını gelen bir şahsın aracında yapılan aramada sigara paketi içerisinde folyoya sarılı vaziyette 10 gram esrar maddesi olduğu değerlendirilen madde tespit edildi. Madde muhafaza altına alınırken şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 


10 BİN TL CEZA UYGULANDI
Beşikdüzü ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar sonrasında adli makamlardan arama kararına istinaden 2 kişinin ortak olduğu bir işletme ile ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda toplam 65,5 litre 66 şike bandrolsüz içki ele geçirildi. Şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken toplamda 10 bin 560 TL cezai işlem uygulandığı belirtildi.