TRABZON’DA FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Hakim Sibel Ö.’nün odasında, pişmanlığını anlatan takvim yaprağına yazılmış notlar bulundu. Aracında ve odasında ele geçen kitapların bazı bölümlerinin çizilmiş olduğu belirlendi.

PİŞMANLIĞINI YAZIYA DÖKTÜ
Trabzon’da FETO/PDY üyesi savcı ve hakimlere yönelik gerçekleşen operasyon kapsamında tutuklanan Of Hakimi Sibel Ö.’nün odasında bulunan notlar,  akıllara birçok soruyu getirdi. El yazısıyla kaleme aldığı takvim yaprağındaki notlar, ‘Yine yine yine çoook mutsuzum’ diye başlıyor. Hakim Sibel Ö.’nün odasından çıkan 1 Ocak takvim yaprağındaki notlarda, mesleğini sevmediğini, sabahları pişmanlıkla uyanmak istemediğini ve yaşadığı huzursuzluğunu anlattı.

PİŞMANLIK YAŞIYORMUŞ
Takvim yaprağındaki her şeyin güzel göründüğünü fakat sıkıntı içerisinde olduğunu belirten yazısında Allah’tan af dileyen Hakim Sibel Ö., pişmanlık duygusu yaşamaktan yorulduğunu diye getirdi. İşte hakimin akıllarda soru bırakan notları:  “Artık sabahları pişmanlıkla uyanmak istemiyorum.  Pişmanlık duygusunu yaşamaktan yoruldum. Huzur istiyorum, neşe istiyorum, mutluluk istiyorum. Her şeyi sorgulamaktan bıktım”.

HAKİM YAZILARDA AF DİLEDİ
Yızada kendini suçlayan Hakim Sibel Ö., Allah’tan af diledi.  İşte o af dilenen sözler şöyle: “Allah’ım içime ferahlık ver, işlerime kolay yol göster. Çok özür dilerim. Pişman olmayacağım deyip de, pişman olduğum için affet”. Hakim Sibel Ö.’nün neler yaptığı ve nelerin pişmanlığını duyduğu merak ediliyor.

KİTAPLAR ANKARA’DA İNCELENECEK
 Hakim Sibel Ö.’nün özel aracında çıkan kitapların bir kısmının işaretli olduğu belirlendi. Altı çizili cümlelerin şifreleme olabileceği düşünülen kitapların Ankara’da inceleneceği öğrenildi. Sibel Ö. ile birlikte Sürmene’de yakalanan ve tutuklanan Hakim İsa K., kitapların kendisine ait olduğunu ileri sürmüştü. Bu arada hakim Sibel Ö.’nün lojmanı da elinden alındı.  (Günebakış)