8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kadınlar ücretsiz Uzungöl gezisine gönderildi. TS Gold Tur ve Sümela Tur sponsorluğu ile kadınlara özel düzenlenen bu tura yoğun katılım gerçekleşti. TS Gold Otel önünden kaldırılan 4 araç ile hareket eden kadınlar önce Özçay Çay Fabrikası’nda durarak hem kısa bir kahvaltı molası verdi hem de çay satın aldı. Hemen ardından ise kadınlar, Of ilçesine bağlı Kiremitli Köprü’de eşsiz manzaranın tadını çıkarırken aynı zamanda da yöreye özgü kolbastı ve horon oynayarak doyasıya eğlendi.

Gezi sürerken yol boyunca hareketli müzikler eşliğinde araçlarda da eğlenen kadınlar oldukça eğlendiklerini, bu geziye katıldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Tura rehberlik eden TS Gold Tur çalışanlarından Sinem Ergün , “kadınlar baş tacıdır, bir gün değil her gün özel oldukları hissettirilmeli. Kadınlarımız için düzenlenen bu geziye çok katılım oldu ve bu bizi çok mutlu etti. Bundan sonraki süreçlerde de bu tarz etkinlikler için bir araya geleceğiz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun” diye belirtti.

Uzungöl eskiden çok güzeldi

Uzungöl’de gezi seyir terası ile başladı. Geziye katılan her kadın Uzungöl’ün eski halinin çok güzel olduğunu, yapılan bina ve otellerin görüntüyü mahvettiğini söyleyerek üzüntülerini dile getirdi.

Gezi,verilen yemek molası ve ardından göl kenarında oynanan horon ile son buldu.