61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da Cuma gününden beri etkili olan kar yağışı dün akşam etkisini iyice arttırırken merkezde kar kalındığı 60 cm’i buldu. Ortahisar İlçesinde ulaşım resmen felç olurken ana yollar ise kapandı. Ekipler ana yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürürken Trabzon’da vatandaşlar işlerine yaya olarak gitmek zorunda kaldı.

Peki bu noktada her kesin merak ettiği konu Trabzon’da kar yağışının ne zamana kadar sürece. Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son 5 günlük tahminine göre Trabzon’da bugün de kar yağışı devam edecek.
Trabzon Merkezde, kar yağışı bugün e yarın da devam edeceği Perşembe günü ise duracağı tahmin ediliyor.

Cuma gününden itibaren güneş yüzünü gösterecek.

Ortahisar İlçesinde bugün yoğun kar yağışlı -2, yarın yoğun kar yağışlı -2 derecelik bir sıcaklık beklenirken Perşembe günü -3 çok bulutlu, Cuma günü -2 az bulutlu, Cumartesi günü 2 derece parçalı bulutlu bir hava tahmin ediliyor.
Trabzon’un diğer ilçelerinde de durum aynı seyredecek.

Bugün ve Çarşamba günü yoğun kar yağışlı, Perşembe günü ise güneş yüzünü gösterecek.

Çaykara’da -10, Yomra’da -8, Tonya’da -7, Şalpazarı, Köprübaşı, Hayrat, Dernekpazarı’nda -6 derece’ye kadar hava sıcaklığının düşeceği tahmin ediliyor. Diğer ilçelerde ise sıcaklığın -4 ile -2 arasında değişeceği bildirildi...