61SAAT HABER SERVİSİ Bilindiği gibi Çarşıbaşı İlçesinde belediyede çalışan bir kişide Koronavirüs tespit edilmesinin ardından Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile virüsün Türkiye’de tespit edildiği ilk günlerde 3 günlük yurt dışı seyahati gerçekleştiren Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, kendisini evinde izolasyona almıştı.

Her iki belediye başkanı ile bugün telefonda görüştük. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, evinde izolasyonu sürdürdüğünü kaydederken bugün son gün olduğunu ifade etti.

Kendisinde virüsün her hangi bir semptomunun bulunmadığına sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Refik Kurukız, “Görevlerimizi her zaman olduğu gibi yine yerine getiriyoruz. Bugün izolasyonda son gün” dedi. Şalpazarı ilçesinde de dezenfekte çalışmalarına devam edildiğine dikkat çeken Kurukız, “Biz ilçemizde dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz. Şimdiye kadar her hangi bir sıkıntı oluşmadı. Mart ayından sonra gurbette yaşayan insanlarımız dönmeye başlayacak. Tabi ondan sonra nasıl olur bilemiyoruz.  Ama tüm dualarımız bir an önce bitmesi yönünde. Bütün dünya bu belenın altında. Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Uyarıları dikkate alınacak” dedi.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ise, evinde kendisini izole ettiğine dikkat çekerek, “Her hangi bir semptom yok. Doktorlarla konuştuğumuz sadece bekleyeceğimizi söylüyorlar. Ancak biz tabi bu sırada görevlerimizi yürütüyoruz” diye konuştu.