İlçemiz Eğrisu Yaylasında 31 Temmuz 2018 Tarihinde kaybolan ve o tarihten bu yana gerçekleştirilen tüm arama kurtarma çalışmalarından hiçbir sonuç alınamayan Saniye İkinci ile ilgili 16 Ekim 2018 Salı Günü sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yaklaşık 78 Gündür aralıksız bir şekilde devam eden Arama ve Kurtarma çalışmalarında AKUT Ekibi Eğrisu Yaylası yakınlarında Gençlik Kampı alanının aşağı kısmında bir hırka ve bir çuval bulundu.

Bulunan hırka ve çuval Jandarma Ekipleri tarafından incelemeye alınırken bu eşyaların kaybolan Saniye İkinci´ye ait olup olmadıkları ise gerçekleştirilecek incelemenin ardından netlik kazanacak.

Bu eşyaların Yaklaşık 78 gün önce 31 Temmuz 2018 tarihinde kaybolan Saniye İkinci´ye ait olup olmadıkları Jandarma ekiplerinin yapacakları incelemenin ardından belli olacak ve de bizler bu haberi Jandarma Ekiplerinin Resmi Açıklamalarının ardından Çaykara 

SANİYE İKİNCİ´Yİ ANIMSAYALIM

İlçemiz Eğrisu Yaylasında ikamet eden Saniye İkinci 31 Temmuz 2018 Salı Günü Öğleden sonra Eşine Değirmene gideceğini söyleyerek Yayla evinden ayrıldı.

O tarihten bu yana yaklaşık olarak 78 gündür kendisinden hiçbir haber alınamayan Saniye İkinci´nin bulunabilmesi için adeta hem Çaykara İlçemiz hem de Trabzon İlimiz adeta seferber oldu./resimler/2018-10/17/1102376568939.jpgErzincan Vali Yardımcılığı Görevine Atanan Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un Destek ve Katıulımları ile gerçekleştirilen Arama Kurtarma Çalışmalarında  Kaymakam İhsan Ayrancı Başkanlığında oluşturulan Arama ve Kurtarma ekibinde AFAD, Jandarma, Asayiş, Korucu Ekibi, UMKE, AKUT, Sür Ak, 112, Profesyonel Ekiplerin yanı sıra Yöreyi ve Bölgeyi iyi tanıyan Gönüllü Vatandaşlar da destek vererek kayıp Saniye İkinci´yi bulabilmek için her taraf didik didik arandı. Ancak arama çalışmalarından ne yazık ki hiçbir sonuç alınamadı. (Hilmi Kanık / Çaykara Gündem)