Beraberide İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ile birlikte öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Kaymakam Tolga Toğan, “Boztepe ilkokulu 1926 yılında kurulan Trabzon’un köklü okullarından biri. Geçen yıl 4 öğrencisini Bilim Sanat Merkezine göndermiş başarılı bir okulumuz. Kurumsal bir kimliğe sahip. Tecrübeli eğitimci arkadaşlarımız var. İnşallah daha güzel başarılı işler bekliyorum. Bizler de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ortahisar iyi bir ivme yakaladı. Hepinize başarılar diliyorum. Başarılarınız ve fedakârlıklarınız için Allah sizden razı olsun.”dedi. 
 
Okulun eğitim- öğretim ve fiziki yapısı ile bilgi veren Okul Müdürü Abdullah Akın Şen, “Sayın Kaymakamım ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir eğitim öğretim kadromuz var. Geçen yıl 4 öğrencimiz Bilim Sanat merkezine gönderdik. Bu yıl Halk Eğitim kursları ile bayşarılarımızı daha üst sıraları çıkaracağız. 20 kişilik sınıf mevcutlearımız ile ideal sınıflar oluşturduk.”dedi. 
 
Öğretmenlerle toplanıtın ardından okulu ve çevresini gezen Kaymakam Tolga Toğan, okul müdürü ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.