61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesinde dün gece saat 23:40 sıralarında meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kazada otomobilde bulunanların rap sanatçısı “Ben Fero’nun konserinden döndüğü belirtilirken  Mert Aslan yönetimindeki 61 AJ 511 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü ayağına çarptı.

Kazada  yaralanan sürücü Mert Aslan ve Mert Tosun dün akşam Berkay Gayretli ise bu sabah doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 
Kazada yaralanan 3 kişinin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. 
KTÜ Tıp Fakültesinde tedavi görürken bu sabah hayatını kaybeden lise öğrencisi Berkay Gayretli’nin dün akşam kazadan hemen önce yazdığı bir mesajı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından ““Yaşamadan ölmeye itirazım var”  diye yazan genç, belki bir kaç dakika, belki de bir kaç saat sonra içinde bulundukları araç kaza yaptı. 
Berkay’ın bugün o mesajını alıntılayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, “Bazen yazacak bir şey bulamazsın. Son sözünü söylemiştir biri, bilemezsin...

Mekânın cennet olsun Berkay kardeşim. Allah geride kalanlara sabır versin. Trabzonspor camiamızın başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. 
Berkay Gayretli, DSİ Karadenizspor Futbolcusuydu…