61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kutlugün Mahallesi Hacı Mehmet mevkiinde bugün meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre kaza bugün saat 10:35 sıralarında meydana geldi. Sürücü İ.C. idaresinde ki 61 K… plakalı kamyon, önünde seyreden Metin E. idaresinde ki 61 D.. plakalı dolmuşa henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarptı. 
Kazada dolmuş içerisinde bulunan sürücü 52 yaşında ki Metin E. ile yolcular 52 yaşında ki Züleyha Kahyaoğlu, 59 yaşında ki Erol Pırasa, 66 yaşında ki Osman Hellaç ile 30 yaşında ki Nursel Çakmak yaralandı. 

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİYDİ

Yaralılardan Nursel Çakmak, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Kazada hayatını kaybeden Nursel Çakmak’ın Avrasya Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Programında Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yaptığı öğrenildi. 

YANLIŞ DOLMUŞA BİNDİ… 
Kazadan sonra ortaya çıkan bir ayrıntı ise yürek burktu. Çakmak’ın aslında Havaalanı dolmuşuna binmek isterken yanlışlıkla Çağlayan dolmuşuna bindiği öğrenildi. Her iki dolmuşun aralarında mesafe olmasına rağmen aynı bölgeden kalkması ve tabelalarının aynı renkte olmasından dolayı böyle bir karışıklık olduğu ifad edilirken Çakmak’ın dolmuşun farklı yöne dönmesi sonrası hatayı fark ettiği kaydedildi.  Yanlış araca bindiğini dolmuş içerisinde dile getiren Çakmak'ın, Havaalanı dolmuşuna binmek istediğini de söylediği belirtildi.  Çakmak’ın, Çağlayan dolmuşunun dönüş yolunda Değirmendere’den aktarma yapmak için dolmuştan inmediği belirtildi. Ancak yaşanan acı kaza Çakmak’ı hayattan kopardı...