Koronavirüs ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının ve hastanelerin ihtiyaçlarını karşılamak için ne yapabileceklerini düşünen 1461 Boğaziçi Grubu Üyeleri, Kızılay Trabzon Şubesi ile iletişime geçti. 
Bu kapsamda 1461 Boğaziçi Grubu Üyeleri, Trabzon’da ki hastanelerde korona ile mücadelede kullanılmak kaydıyla Kızılay Trabzon Şubesine bağış kampanyası başlattı. 


Gruptan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “1461 Boğaziçi Trabzon Grubu olarak şehrimizin Koronavirüs salgını nedeniyle zor bir sürçten getçiğnini farkındayız. Özellikle de bizim için gecesini gündüzüne katan sağlık personelimizin her şeyden önce kendini koruma altına almasının önemini çok iyi biliyoruz. Yapılan bağışların Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne verilmesi ve tıbbi koruyucu malzeme (Cerrahi ve n95 maske, siperlik, gözlük, koruyucu elbise) alımında kullanılması konusuluyla Trabzon Kızılay Şube Başkanlığına başvurduk ve neler yapabileceğimizi konuştuk. Lütfen sizde, sizlerin hayatını için durmadan çalışan sağlık personelimize desteklemek için başlattığımız bu kampanyaya destek verin ve paylaşarak çevrenizdekilerin de duymasını sağlayın” ifadeleri kullanıldı. 


Yapılan bağışlarda açıklama kısmına ise Trabzon Sağlık İl Müdürlüğü Korana yazılması ise rica edildi. 


Hesap Bilgileri: 
Türkiye  Kızılay Derneği Trabzon Şube Başkanlığı

Ziraat Katılım Bankası Trabzon Şubesi TL Hesabı
Hesap Adı: 
Trabzon Kızılay
İBAN No: TR11 0020 9000 0026 5129 0000