61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesinde meydana gelen küçük kız çocuğuna  taciz olayı tüm Türkiye’de infial yarattı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan ve bir anda sosyal medyada yayılan olayda şüpheli M.T. dün tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
61saat’e konuşan M.T.’nin babası K.T. oğlunu reddettiğini açıkladı. “Artık benim öyle bir oğlum yok” diyen K.T., “Allah kimseyi oğluyla sınamasın. Bitti ne evladı... Babalık işi bitti. Ne babası. Ben onu söndürdüm. Benim onunla daha ne işim olur. Ben onunla daha ne görüşeceğim. Benim çektiğimi bir Allah bilir. Allah kimsenin başına böyle bir çocuk vermesin” ifadelerini kullandı. 

BENİM OCAĞIMI SÖNDÜRDÜ
K.T., “Ben buna gereken ilgiyi göstermem. Bu benim ocağımı söndürdü. Bu benim hayatımı söndürdü. Çevrem insanlar, arkadaşlarım dostlarım vardı. Hepsini mahvetti. Ben buna nasıl "oğlum" diyeceğim. İçerde hayatını sürdürecek. Ailesini kaybetti, herkesi kaybetti” dedi. 

İDDİA OYNADI, BORÇ BATAĞINA SAPLANDI
 2010 yılında M.T.’nin intihara teşebbüs ettiğini açıklayan K.T., “O dönem iddiaya kapıldı. 7 bankadan kredi çekmiş iddiaya yatırmış. Sonrasında borçtan dolayı fare zehri içerek intihara kalkıştı.  Çalışırken arıyoruz arıyoruz eve gelmiyor. Kapıdan içeri girdiğimizde odada yattığını gördük. Kaldırdık, baktık fare zehiri içmiş. Ardından hastaneye götürdük.   Tedavisi yapılmaya başlandı. 2 ay yoğun bakımda yattı. Doktor, “Ölebilir, sakatta kalabilir” dedi. Yaşaması mucize...” dedi. 

PSİKOLOG TEDAVİSİ GÖRDÜ! 
Sonrasında M.T.’nin yeniden borca sürüklendiğini kaydeden K.T., “Birincide kapattık. İkinciye girdik aynısı.. 3.’ye girdi aynısı oldu. 4.’de oldu..  Psikoloğa götürdüm. Kontrollerini, muayenesini yaptırıyorum. Doktor “git gide iyiye gidiyor. Ama sigarayı azaltacak” dedi. Sigarayı çok içiyordu. 10 dakikada bir balkona çıkıp sigara içiyordu. Yemek yeme yok... 
Kullandığı ilaçlarla zaman zaman iyiye gitmişti. Bu çocuk şizofrene döndü. Kafa beyin bitmiş... ” diye konuştu. 

AİLEDE HERKESİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU
 K.T. görüntüleri izlediklerinde ise inanamadıklarını kaydetti. K.T., “Görüntüleri izlediğimizde kimse inanamadı. Benim bütün arkadaşlarım herkes, “Nasıl böyle bir şey yaptı” dedi.” 
Ailemizde herkesin psikolojisi bozuldu. Herkes bitti. Ben çocuğun yaptığı şeyleri tasvip etmiyorum. İntihar girişiminden sonra tamamen değişti” dedi.