Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün aynı aileden 4 kişinin ölümü ile sonuçlanan cinnet olayının zanlısı Ali Ragıpoğlu tutuklandı. 

Sürmene ilçesinin Yukarı Çavuşlu mahallesindeki evlerinde annesi ve 3 kardeşini tüfekle vurarak öldüren ve daha sonra da polise teslim olan Ali Ragıpoğlu, sabah saatlerinde Sürmene Adliyesi'ne getirildi.  Burada Cumhuriyet Savcısı'na ifadesinin ardından tutuklanmak talebiyle mahkemeye sevk edilen Ragıpoğlu'nun savcılık ifadesinde şokta olduğunu belirterek "Olayı hatırlamıyorum, pişmanım" dediği öğrenildi.
Jandarmadaki ifadesinde susma hakkını kullanan Ragıpoğlu, savcılık sorgusunda pişman olduğunu anlatarak şunlar söyledi:
“Mahalledeki baba evimizi kardeşler arasında böldük. Elektrik sayacının bulunduğu kısım kardeşim Ahmet’in tarafında kaldı. Elektrik sayacının olmadığı kısma sayaç alabilmek için müracaat ettik. Söz konusu yere sayacının alınabilmesi için kardeşlerin imza atması gerektiğini öğrendim. Bunun üzerine konuyu kardeşim Ahmet’e anlattım. O da bana küfürlü konuşarak, ‘Sana burada kimse imza vermez’ diyerek beni kovdu. Ben de sinirlenerek odamdaki tüfeği aldım, fişek koyup ateş ettim. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendimi kaybettim. Pişmanım.”

'Silahla birden fazla adam öldürmek' suçundan tutuklanan şahıs, geniş güvenlik önlemleri altında jandarma aracına konularak cezaevine gönderildi.



SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR...
Trabzon'un Sürmene ilçesinde dün cinnet geçiren Ali Ragıpoğlu isimli şahıs tarafından öldürülen anne, 2 kızı ve oğlu son yolculuklarına uğurlandı. 
Ali Ragıpoğlu (53), dün Yukarı Çavuşlu mahallesindeki evlerinde erkek kardeşi Ahmet Ragıpoğlu'nun (45) kendisinden para istemesi nedeniyle tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında tüfekle ilk önce kardeşi Ahmet Ragıpoğlu'nu ardından da annesi Zehra Ragıpoğlu (75), kardeşleri Elmas Ragıpoğlu (50) ve yatalak olan özürlü kardeşi Asuman Ragıpoğlu’nu (48) tüfekle vurarak öldürmüştü. Olayda hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi için ilçe merkezindeki Eski Camii'de ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene Belediye Rahmi Üstün ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Ahmet Ragıpoğlu, annesi Zehra Ragıpoğlu (75) ve kardeşi Asuman Ragıpoğlu’nu (48) Yukarı Çavuşlu mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilirken, Elmas Ragıpoğlu'nun ise Samsun'da toprağa verileceği öğrenildi.