61SAAT HABER SERVİSİ - Şehit cenazesinde linç girişimine maruz kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 88 yaşında vefat eden annesi Yemuş Kılıçdaroğlu’na yönelik,  “Kızılbaşı niye mi yumrukladı, anasını ….. dua etsin” diye paylaşım yaptığı iddia edilen Aslan,   İmamoğlu için ise, " “Hastir ordan Yahudi dölü” şeklinde ifadeler kullandığı ileri sürüldü. 
Aslan’ın bu paylaşımlarının ardından Trabzonspor eski Başkanı ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, yine sosyal medyadan bir açıklama yaparak,  “İnsan Kaynakları birimimiz konuyla ilgili kişinin savunmasını alarak hukuk birimimize aktarmıştır. Kurum içi yaptığımız değerlendirme sonucu ilgili kişinin işine son verilmiştir” ifadelerini kullandı. 

MEDİCAL PARK’A BOYKOT ÇAĞRISI
Ancak Muharrem Usta’nın, Aslan’ın işine son verdiğini duyurması bile Medical Park Hastanelerine olan kini bitirmedi. 
Sosyal Medyada Medical Park Hastanelerine boykot çağrısı Türkiye gündeminde birinci sırada yer aldı. 

TRABZON TABİP ODASI YASAL SÜREÇ BAŞLATTI… 
Konuyla ilgili Trabzon Tabip Odasıda Konuyla ilgili bugün yazılı bir açıklama yaptı. Tabip Odasından yapılan açıklama, paylaşımın üzüntüyle öğrenildiği ifade edilirken, “CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve merhum annesine hakaret içeren bu paylaşımı nedeniyle Uzm. Dr. Mahmut Aslan’ı kınıyoruz. Her insanın siyasi bir düşüncesi olabilir ama bu düşencenin etkisiyle, kendisi gibi düşünmeyen insanlara hakaret etmesi kabul edilemez. Trabzon Tabip Odası olarak; dini, dili, milliyeti, siyasi görüşü ne olursa olsun, her vatandaşımıza karşı eşit mesafede olduğumuzu, hiç kimseye karşı böyle bir paylaşımı kabul etmemizin ve onaylamamızın mümkün olmadığını kamuoyuna ilan ederiz. İlgili hekim hakkında gerekli yasal süreç odamızca uygulanacaktır” ifadeleri kullanıldı.