Şehit Eren Bülbül Camiinde sabah namazının ardından Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci ve vatandaşların katılımı ile düzenlenen törende 
40 gün her sabah namazına gelen gençlerimize 40. günün sabahında altınla hediye edildi. 

SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Törende konuşan Şehit Eren Bülbül Camii İmam Hatibi Orhan Kadı, “Bu projeyi oluştururken bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Koray Koçhan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz. Peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle söylüyor; “Kim bir hayra vesile oluyor ise aynen onu işlemiş gibidir” bundan daha büyük amel defterini açık bırakacak hizmet olamaz. Kendisinden Allah razı olsun” dedi. 

ÖRNEK OLACAK UYGULAMA
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise, “Bu güzel camimiz Maçka Şehit Eren Bülbül Camiini ilçemize kazandırdık. Ve bu camimizin ismini de tüm gençlerimize milli duyguları ile örnek olacak, kendi canını bu vatan için veren Şehit Eren Bülbül ismini verdik.  Bu camimizde sabah namazında bu güzel yürekli gençlerimizle buluşmak bizler için büyük mutluluk. Allah güzel gençlerimizin eksikliğini vermesin. Türkiye’de Trabzon’da bir çok yerde örnek olabilecek bir uygulama için tüm gençlerimizden, ailelerinden, hocalarımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.