61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesinde bugün akşam saatlerine doğru korkunç bir kaza meydana geldi. 2 Nolu Beşirli Mahallesinde Ömür Kent Sitesinde taş yüklü bir kamyon, hemen yol kenarında bulunan bir evden içeri girdi.

Görgü tanıklarının anlatımına göre kamyonun orada bulunan bir inşaat için kasasında ki taşlarla beraber yokuş yukarı çıktığı ancak bu sırada önüne çıkan araç nedeniyle durduğu sırada yolun ıslak ve çamurlu olmasından dolayı yokuş aşağı kaymaya başladığı kaydedildi.
Kayan kamyonun bu sırada hemen yolun kenarında bulunan ve kot farkı nedeniyle zeminden yüksek binanın birinci katında ki evin duvarını yıkarak içeri girdiği kaydedildi.

Vatandaşlar, kamyonun evden içeri girmemesi durumunda yokuş aşağı kayarken daha hızlanacağı olası bir facianın da kıl payı gerçekleşmediğini belirtti.

Kazada evin içinde bulunan bir kadının ayağına taş gelmesi sonrasında hafif şekilde yaralandığı ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyonun bulunduğu yerden çıkarılması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.