61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’da etkili olan koronvirüs salgını can almaya devam ediyor.

GÜMÜŞHANE’DEN TRABZON’A GETİRİLMİŞTİ

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüsten tedavi gören Gümüşhane’den Trabzon’a sevk edilen Abdullah Keskin yoğun bakımda hayatını kaybetti. Umre’den geldiği öğrenilen Keskin’in cenazesi memleketine gönderildi.

İL MÜDÜRÜ ACI HABERİ DUYURDU

Bir diğer acı haber ise dün akşam saatlerinde geldi. Trabzon’da eğitim camiasının sevdiği isimlerden biri olan Ahmet Pehlivan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Pehlivan’ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Öztürk, “Değerli abimiz beden eğitimi öğretmeni üstadımız Ahmet Pehlivan hocamız Koronavirüs sebebiyle rahatsızlanarak  hakka yürümüştür. Kendisine allah"tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim spor camiamızın başı sağolsun.” İfadelerine yer verdi.

BABASI DA TEDAVİ GÖRÜYOR

Ahmet Pehlivan’ın babası Ömer Pehlivan’ın da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü kaydedildi.

TRABZON’DA 46 VAKA VAR, 2’Sİ AĞIR 6 YOĞUN BAKIM

Trabzon’da bu sabah saatleri itibariyle salgın hastanesi olarak ilan edilen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 46 kişinin koronavirüs tedavisi gördüğü bunların 2’si ağır 6 hastanın yoğun bakımda olduğu ifade edildi. Ayrıca hastanede 64 şüphelinin karantina altında tutulduğu bildirildi.