''TRABZON’DA NİSAN’DAN SONRA EN FAZLA AKTİF HASTA SAYISI''

Trabzon’da koronavirüs vaka sayıları Nisan ayındaki vaka sayılarına yaklaştığı duyuruldu. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Süleyman Türedi, ''Maalesef vaka sayılarımız artıyor ve hastalığın en yoğun yaşandığı Nisan ayından sonra en fazla aktif hasta sayısına ulaştığımız bir zamanı yaşıyoruz. Bunun sebebi uyarıları yeterince titizlikle uygulamamamız, sosyal mesafeye dikkat etmememiz, İstanbul başta olmak üzere başka vilayetlere seyahatler yapmamız ve memleketimize gelince tedbirleri bir tarafa bırakıp birçok kişiyle gerekli veya gereksiz temas etmemiz’’ diyerek vatandaşları uyardı.

TRABZON VALİLİĞİ, ‘’HASTA ETME GÜCÜ ZAYFILAMADI''

Trabzon Valiliği ise maske, mesafe ve temizlik uyarısı yaparak, ‘’Değerli Trabzonlular koronavirüs yayılma hızı azalmadı, hasta etme gücü zayıflamadı. Lütfen sosyal mesafe maske ve temizlik tedbirlerinde daha dikkatli ve duyarlı hareket ediniz’’ açıklamasında bulundu.

Trabzon’da vaka sayıları resmi olarak açıklanmazken vaka sayısının yüseklişe geçmesinden dolayı ek tedbirlerin alınabileceği ifade edildi.

Koronavirüste, Trabzon Nisan ayından sonra en yüksek rakama ulaştı!