Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu özel şöförüne (N.K) yapılan Koronavirüs testi pozitif çıktı.

Bunun üzerine Kotbaş hastanede tedavi altına alındı ve temas halinde bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile belediye personelleri karantina altına alındı.

Yapılan açıklama şu şekilde;

''Korana Virüse Karşı Alınan Önlemler Kapsamında Belediyemiz de Dejenfeksiyon Çalışmaları İlk günden İtibaren Yapılmış Olup Gerekli Tedbirler Alınmıştır. Belediyemiz Bu Süre Zarfında Nöbet Sistemine Geçerek Her Birimimizde Nöbetçi Personel Bırakılarak Hizmet Vermeye Devam Edilmiştir. 

Bugün Belediyemiz Personellerinden N.K'ya Yapılan Test Sonucu Pozitif Çıkmış Olup Kendisinin Genç, Dinamik Ve Genel Olarak Sağlık Durumunun İyi Olduğunu Sizlere Bildirmek İsteriz. Personelimize Acil Şifalar Diliyor Yakın Zamanda Aramıza Dönmesini Temenni Ediyoruz. 

Bu Hususta Belediye Başkanımız Sayın Mümin Nuhoğlu' nun Sağlık Durumu İyi Olup, Belediye Personellerimiz Tedbir Amaçlı Evlerine Gönderilerek 14 Gün izole Edileceklerdir... 

''Sosyal izolasyonla, evde kalarak, birbirimize dayanarak, yardımlaşma kanallarını aktifleştirerek, karamsarlığı kovarak virüs karanlığını bertaraf edeceğiz.. Zamanı geldiğinde hayat normalleşecek birbirimizle kucaklaşacağız.. Dayan milletim, geceyi gördük, güneşi de göreceğiz..'