61SAAT HABER SERVİSİ - Çin’den başlayarak tüm dünyada 6 milyondan fazla kişiye bulaşan Koronavirüse karşı etkin mücadele sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da normalleşme sürecine girildi. 

TEDBİR ELDEN BIRAKILMAMALI

Bu noktada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamalarda riskin hala devam ettiğini vatandaşlara tedbiri elden bırakmaması konusunda uyarıda bulunuyor. 
Koronavirüsün henüz tam anlamıyla ortadan kalkmadığına dikkat çekilirken Trabzon’da bugün itibariyle kaç vakanın da bulunduğu belli oldu. 

HASTA SAYISI 25
'E DÜŞTÜ
Trabzon’da Koronavirüs vakalarının yüzde 90’ının tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsünde toplamda 25 hastanın tedavi gördüğü kaydedildi. 

SON 24 SAATTE 1 KİŞİ TABURCU OLDU
Son 24 saat içinde 1 kişinin taburcu olarak iyileştiği kaydedilirken 25 hastadan 8’inin yoğun bakım ünitesinde geri kalan 17’sinin ise Kovid Sergisinde tedavi gördüğü kaydedildi.
Hastanede Koronavirüs Hastaları ile temas etmiş olabileceği değerlendirilen 40 kişinin ise karantina altında tutulduğu bu kişilere düzenli olarak test yapıldığı kaydedildi.