61SAAT HABER SERVİSİ - Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan 2 milyondan fazla kişiye bulaşan Koronavirüs’ten ölümlere bugün Trabzon’da yenileri eklendi.

Salgının baladığı ilk andan itibaren alınan tedbirlere rağmen yayılmaya devam eden Koronavirüse bugün Trabzon’da  kurban daha verildi. 
Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Koronavirüste pandemi hastanesi olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsünde, son 24 saat içinde 4 kişi hayatını kaybetti. 


Bugün gelen son dakika haberine göre Hayrat ilçesinde karantinaya alınan mahalleden gelen 73 yaşındaki F.K hayatını kaybetti. F.K'nin hayatını kaybetmesiyle beraber Trabzon'da ölü sayısı 15'e yükseldi. 

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2'SİNİN TESTİ POZİTİF
Hayatını kaybedenler; 91 yaşında ki A.C.,73 yaşındaki F.K, 78 yaşında ki H.A. ve İ.K. isimli kişiler olduğu ifade edilirken cenazelerin defin için ilçelere gönderildi belirtildi. 
Ancak hayatını kaybedenlerden sadece H.A. ve İ.K.’nin Koronvirüs testinini pozitif çıktığı A.C.’nin ise testinin negatif çıktığı kaydedildi. 
Koronvirüsten son 24 saatte hayatını kabeden 3 kişi ile birlikte Trabzon’da salgın sonrası virüsten ölenlerin sayısı bugün itibariyle 15’e yükseldiği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Trabzon'da koronavirüsten ölenlerin sayısı daha önce 13 olarak açıklanmış ancak sonrasında bir kişinin Koronvirüsten hayatını kaybettiği testlerinin de negatif olduğu ifade edilmişti. Bu kişinin koronavirüsten ölmediğinin belirlenmesi sonrasında Trabzon'da Koronavirüsten ölenlerin sayısı 12 olarak güncellenmişti.