61SAAT HABER SERVİSİ - Çin’de başlayarak, Türkiye’de dahil tüm dünyada salgına dönüşen Koronavirüse karşı tedbirler alınmaya çalışılırken yeni vakalarda tespit ediliyor. 
Ancak alınan tüm tedbirlere karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yeni vakalar gelmeye devam ediyor. 

SAYI 65’E DÜŞMÜŞTÜ BUGÜN 77’E ÇIKTI

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta’nın verdiği sevindirici haberin ardından bugün ne yazık ki yine vaka sayısının artış hızıyla birlikte üzücü haberler geliyor. 
Dün 86 olarak ifade edilen vaka sayısı 21 kişinin taburcu olmasıyla birlikte 65’e düşerken bugün eklenen yeni vakalarla birlikte bu sayı 78’e ulaştı. 

SON 24 SAATTE 13 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Trabzon’da son 24 saatte yapılan testlerde 30 kişinin Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde karantina altına alındığı bildirildi. Bunlardan 13’nün Koronavirüs testinin pozitif çıktığı ifade edilirken, geri kalan 17 kişinin ise kontrol amaçlı hastanede müşahade altında tutulduğu kaydedildi. 


KARANTİNA ALTINDA 67 HASTA
Hastanede koronavirüsten tedavi gören 77 hastadan 7’inin durumunun ağır olduğu bildirilirken hastanede 17 kişinin daha eklenmesiyle karantina altında ki kişilerin sayısının ise 67’ye ulaştığı kaydedildi. 

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Trabzon’da etkisini gösteren koronavirüs salgını Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 64 yaşındaki M.D isimli koronvirüs hastasının bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.