61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da Koronavirüs yakalanan hastaların tedavi edildiği Kaşüstü Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde ki son vaka sayıları belli oldu. Hastanede dün 78 olarak açıklanan testi pozitif çıkıp tedavi gören hasta sayısının bugün 76’ya düştüğü bildirildi. 

24 SAATTE 1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ İYİLEŞTİ, 1 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Hastanede son 24 saat içinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin tedavi olarak taburcu olduğu kaydedilirken, yapılan testler sonrasında ise bir kişinin Korona testinin pozitif çıkması sonrasında hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.  


7’NİN DURUMU AĞIR
Tedavi altında bulunan 76 kişiden 7’sinin ise durumunun ağır olduğu bu kişilerin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğu kaydedildi. 


56 KİŞİ KARANTİNADA.. 
Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde testi pozitif çıkıp tedavi gören 76 vakanın yanı sıra 56 kişinin de karantina altında tutulduğu kaydedildi. Bu 56 kişinin kontrol amaçlı hastanede müşahade altında tutulduğu kaydedildi. 
Öte yandan Karantina sayısında da 11 kişiyle düşüş yaşandığı görüldü. Dün hastanede 67 hasta karantinada bulunurken bugün sayı 56'ya düştü.