61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantıları bugün başladı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in geçen ayın faaliyetleriyle ilgili Belediye Meclis üyelerini bilgilendirerek başlayan Belediye Meclisi ardından meclis üyelerinin gündem dışı soruları ile devam etti. 

Toplantı öncesinde konuşan Başkan Ahmet Metin Genç ise, geçtiğimiz aylarda devri Ortahisar Belediyesine yapılan Geçit Köyünün olduğu bölgede yer alan Mağmat Bölgesinde yapılan projede ise son aşamaya gelindiğini açıkladı. 
Projenin henüz netleşmediğini hazırlanan projenin Trabzon’da ki Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Belediye Meclisi üyelerine dağıtılacağını kaydeden Başkan Genç, herkesin katkısını beklediklerini belirtti. Başkan Genç, “Genel sunum bu.. Bu konsept üzerinde hızlı şekilde çalışmaları sürdürelim şehrimize gelen turistlerin şehirde kalma sürelerini artmasını amaçlıyoruz.

 Tünel Akvaryum’u da aynı şekilde aynı amaçla icra etmeye çalışıyoruz. Onda da tünelde yarıya yaklaştık.   Bu projede benzer konseptte. Şehre gelen ziyaretçilerin şehirde kalmasını, bu nedenle de ekonomiye katkısını amaçlıyoruz. İnşallah bu proje doğrultusunda yapılacak katkılar ve atılarak ilave adımlarla şehrimize güzel bir alanı kazandıracağız” dedi.