Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan geçtiğimiz günlerde Trabzon’da AK Parti büyükşehir belediyesi başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında gelerek başvurusu yapan Yıldırımhan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

İlçe teşkilatlarında çeşitli ziyaretlerde bulunan Yıldırımhan, teşkilat vurgusu yaptı.

'TEŞKİLATIN FEDAKARLIĞI OLMADAN BAŞARI OLMAZ'

Teşkilatların fedakarlıkları olmadan başarılı olunmayacağını belirten Yıldırımhan, ''AK partinin sahibi teşkilatlarımız ve milletimizdir. Teşkilatlarımızın fedakarlıkları olmadan, gayretleri olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Teşkilatçılıktan gelen birisi olarak, teşkilatçılığın ne olduğunu, zorluklarını iyi bilirim. Onun için bizim yürüyüşümüz teşkilatlarımızla birlikte olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır’’ dedi.

'TEŞKİLATLARLA İÇ İÇE OLDUM'

Teşkilatlarla her ortamda iç içe olduğunu anlatan Yıldırımhan, ''Sadece aday olduğum zaman değil her zaman teşkilatlarımızla birlikte oldum. İlçe başkanlarımızla, teşkilat mensuplarımızla hep iç içe oldum. Onlardan gelen talepler konusunda çok hassas davrandım’’ ifadelerini kullandı.

'ÜLKEMİZİ İNŞAT ETMENİN TAŞIYICI KOLONLARI'

Teşkilatlara asla sırt dönmeyeceğini söyleyen Yıldırımhan, ''O nedenle siyasetimizin omurgası olan teşklatlarımızı, siyasette yol ve kader arkadaşı olarak görüyorum. Onların fedakarlıklarına asla sırt dönemeyiz. Mahallelerimizde sadece Allah rızası için kapı kapı dolaşarak partimizi zaferlere taşıyan ve ülkemizin geleceğini inşa etmenin taşıyıcı kolonları niteliğindeki isimli isimsiz fedakar teşkilat mensubu kardeşlerimizi hayatım boyunca önemsedim, saygı duydum ve elimden geldiğince işlerine yardımcı olmaya gayret ettim. İnşallah çıktığımız bu güzel hizmet yolculuğunu onlarla birlikte yürüyeceğiz’’ şeklinde konuştu.