Medical Park Karadeniz Hastanesi’nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (Tüp bebek) Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu tüp bebek tedavisinin detaylarını anlattı.

YUMURTA GELİŞTİRİCİ, UYARICI BİR TAKIM İLAÇLAR KULLANMAKTAYIZ

Tüp Bebek tedavisi ile ilgili bilgiler veren Medical Park Karadeniz Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı (Tüp bebek) Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Tüp Bebek Tedavisini son basamak olarak tercih ettiklerini belirten Sanisoğlu “Bazı hastalarımızla özellikle ileri yaşlardaki bayan hastalarımızda ilk tedavi olarak tüp bebeği tercih edebiliyoruz. Bu tedavide anne adayına yumurta geliştirici, uyarıcı bir takım ilaçlar kullanmaktayız “ dedi.  

ERKEKLERDE SPERM YOKSA…

Tedavinin uygulandığı durumları aktaran Dr. Sanisoğlu "Bayanlarda genellikle yumurtlama problemi olduğunda veya ileri anne yaşı durumunda, çikolata kistleri gibi başlıca nedenlerde tüp bebek tedavisine başvurmaktayız. Erkekteyse menide hiç sperm bulunmaması veya sperm sayısı ve kalitesinin çok çok azaldığı durumlarda tüp bebek tedavisine başvurmaktayız” ifade etti. 

TÜP BEBEKTE BAŞARI ORANI YÜKSEK

Dr. Sanisoğlu, tüp bebekte başarı oranı ile ilgili ise, "En önemli faktör hastalarımızın genel sağlık probleminin olup olmadığı, bunun dışında anne ve baba adayının yaşı önem taşımakta. Anne adayında 30 yaşına kadar başarı oranı yüksek seyretmekte, 30 yaşından sonra her 5 yılda bu şans azalmaktadır. Erkekte yaş faktörü çok ön planda bulunmamaktadır. Genelde 50 yaşına kadar pek bir sorun görmemekteyiz” diye konuştu. Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu'nun tüp bebek tedavisini detaylı olarak anlattı.

Op.Dr.Hasan Tahsin Sarnisoğlu'nun tüp bebek tedavisi detaylı olarka anlattı.

Tük bebek tedavisi için detaylı bilgi için Medical Park Karadeniz sayfasını ziyaret ediniz. TIKLAYIN

Medical Park Trabzon Karadeniz İletişim Bilgileri

Adres
İnönü Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı No:190 - Trabzon

Telefon
0 (462) 229 70 70