Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesinde dün meydana gelen trafik kazasında yürek burkan hikayeler ortaya çıkmaya devam ediyor.  Akçaabat istikametine seyir halinde olan M. İ. Emzali yönetimindeki ZZ-295-BB Gürcü plakalı tır, önündeki yolcu minibüsüne çarpmıştı. Kazada, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Zehra Tütüncü ile  74 yaşındaki Halim Kurt hayatını kaybederken,  ağır yaralı olarak Haçkalıbaba Devlet Hastahanesinde tedavi altında bulunan 23 yaşındaki Neslihan Karkaç da dün doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 
Kazada hayatını kaybeden Neslihan Karkaç’ın yaklaşık 3 ay önce Tayfun Karkaç ile hayatını birleştirdiği kaydedildi. Eşiyle yurt dışına yerleşme planları yapan genç kızın, bu nedenle Trabzon’da bir dil kursuna gittiği kaydedildi. Her kurs çıkışında olduğu gibi dün evine gitmek için minibüse binen Karkaç, ne yazık ki meydana gelen kazada hayatını kaybetti. 
Karkaç’ın, normalde farklı minibüse bindiği ancak dün her zaman bindiği minibüsü kaçırdığı için mecburen kazada hayatını kaybettiği minibüse bindiği kaydedildi.