61SAAT HABER SERVİSİ - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı tarafından partililer ve milletvekili adayları arasında kaynaşmayı arttırmak için “Üç Hilalin Yükselişi” adlı bir kahvaltı program organize etti. 

Usta Park Restoranda düzenlenen kahvaltıya partililer büyük ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda daha sonra bir basın açıklaması yapıldı. 

Toplantıda ilk olarak MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Konuştu. Tarım, “Zaman Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır. Türkiye’ye sahip çıkmanın yolu MHP’ye sahip çıkmaktan geçer. MHP, ülkemizin varlığını pazarlığa çıkarmayan yegane partidir. 

MHP’nin sesine iyi kulak verilmeli. Çünkü iç ve dış şer güçlerin ihanet simsarlarının ele geçiremediği en son kaledir MHP.

Önce ülkem, sonra partim, sonra ben diyen kimseleri, tabi sığ kafalar niyeti bozuk olanlar anlamıyor ve böyle bir inanca akıl erdiremiyorlar.  

MHP Bu anlamda farklı bir siyasi partidir. İlkeleri vardır, değişmeyen inançları vardır. Ülke çıkarları söz konusu olduğunda günlük siyasi kazancı hiç düşünmemiştir” dedi. 

Tarım sözlerine şu şekilde devam etti: “Türk milliyetçiliğine düşman kim varsa, Türklüğü yok etmek için kol kola girdi. İnanılmaz iftiralarla cehalet kokan açıklamalarıyla gündemde olan bu kişileri de ibretle izliyoruz. 

Nasıl güçlü bir teşkilat yapısıyla sonucu sıfır olan savaşa neden girdiklerini bir birlerine soracakları günler yakındır. 

24 Haziran seçimleri çok önemlidir. 

Vatan giderse telafisi yoktur. Bayrak solarsa açıklaması hiç yoktur. 

Kurulan Cumhur ittifakına fitne fesatla etki yapmaya çalışanlara asla fırsat verilmeli. 

İnsana yanlışa götüren şüphe ve kararsızlıktır. 

Menfaatleri için bütün ilkelerini feda edenler, ilkeleri için bütün menfaatlerini feda edenleri anlayamazlar. 

Tarih bir gün bizi kimlerle birlikte olduğumuzu değil, kimlerle birlikte olmadığımızı yazacak. 

Tarih sahnesinde yürüyüşüne emin adımlarla devam edecektir” dedi. 

GİK Üyesi, Trabzon eski MHP Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ise, “Ounları bozacak irade, bu oyunları bozup milli hakimiyetimizi temsil edecek irade MHP kadrolarında olduğuna inanıyoruz. Ülkemizi parçalamaya çalışan bu güçlere karşı, MHP 24 Haziran seçimlerinden sonra ülke idaresinde büyük rol oynayacak” dedi.