61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bugün şok bir haber geldi. Akçaabat İstikametine giden ve içerisinde çok sayıda yolcunun bulunduğu minibüse, yine aynı yönde ilerleyen bir TIR arkadan çarptı.

Yıldızlı Üstgeçidinin altında meydana gelen kazada yolcu minibüsü orta refüje çıkarak durabilirken, kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin yaralandığı kaydedildi.  

Yaralılardan Yıldızlı Medical Pak Hastanesi, Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ve FAtih Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı kaydedildi. 

Kazada Halim Kurt ve Zehranur Tütüncü'nün hayatını kaybettiği öğrenilirken 1 kişinin de ağır yaralı olduğu kaydedildi. 

Kazada ağıra yaralanan Neslihan Karkaç(23) 'da hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi. Böylelikle kazada 3 kişi öldü 18 kişi yarlandı.

Kazanın meydana gelmesinin ardından bölgeye çok sayıda güvenlik ve ilk yardım ekibi sevk edildi. 

AYAKTA TEDAVİLER OLDU

Kaza sırasında minibüste bulunanların bir çoğu ambulanslarla hastaneye sevk edilirken kazada bazı yaralılarında ayakta tedavi edildikleri görüldü. 

Kazanın ardından yardım amaçlı çok sayıda vatandaşın oley yerine gelmesinin ardından bölgede trafikte durmak zorunda kaldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralıların hastaneye sevklerinin devam ettiği bildirildi. 

Kaza sonrasında bölgeye ulaşan veya yaralıları alıp hastaneye yetiştirmek isteyen ambulansların trafik sıkıştığından dolayı ters şeritten hareket ettiği görüldü. 

Halim Kurt

Zehranur Tütüncü

Neslihan Karkaç