Trabzon Büyükşehir Belediyesi İç Denetçisi Osman Abanoz'un Gümüşhane Üniversitesinde Mimar olan kızı Hümeyra Abanoz ile Maçka -Esiroğlu mahallesinden Gümüşhane 112 acil de çalışan Doktor Enver Turan Zorlu Grand  Otel  de düzenlenen nikah töreni ile evliliğe merhaba dediler. 
Çİftlerin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç kıydı. 
Nikah şahitliklerini Eski  Bakan ve Trabzonspor eski Başkanı, eskimeyan bakanlarımızdan Faruk Nafız Özak, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prf.  Dr. Halil ibrahim Zeybek , Maçka  Belediye Başkanı Koray Koçhan  Yapımcı- yönetmen Halil Demirci,  Trabzon Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı Murat Gümrükçü, damadın Bingöl den gelen doktor arkadaşı. Faik Göçer yaptı.  
Nikah törenine ayrıca Trabzon eski Belediye Başkanı Hasan Melek, Trabzon Şöförler ve otomobilciler Odası Başkanı Hakan Ömer Usa,  Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut,  Sürmene eski Belediye Başkanı  Fikri Usta,  Kasaplar Odası Başkanı Temel Korkmaz, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Kuvvetli ve  Ortahisar Belediyesi Meclis üyeleri Ali Sağır, İsmail inan, Mahmut Öksüz , Nihal Ertem, Ayşe Kabadayı,  Çaykara ve Maçka dan çok sayıda davetli ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi çalışanları katıldı. Bine yakın davetlinin katıldığı miting gibi nikah töreni ile dünya evine giren genç çiftimize 61saat.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz