61SAAT HABER SERVİSİ -

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bir Mahallenin Muhtarı M.K. canlı yayında büyük bir gafa imza attı. Pelitli Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde yaşanan sorunu canlı yayında takipçileriyle paylaşan M.K., TİSKİ’nin bölgede 6 ay önce çalışma yaptığını ancak sonrasında düzeltilmeden gittiğini söyledi. 

M.K., "TİSKİ 6 ay önce burada çalışma yaptı. Yolun anasını ağlattı bıraktı gitti. Burası Trazon, Pelitli Mahallesi.. Sanki Hindistan’ın bir mahalesi sokağı gibi. Ne belediye var ne vali var, ne kaymakam var, şu yolların hali ne olacak? 

Sinirimden fazla konuşamıyorum. Bizim oylarımızla gidip Ankara’da Başarılı iller arasında ilk 5’e girip Pelitli’ye hiç gelmeden, şu vatandaşa merhaba demeden Pelitli’nin oylarını alan Belediye Başkanı Zorluoğlu’na sesleniyorum: 

SEÇİMDEN ÖNCE GELMEDİN...
La Allah aşkına seçimden önce gelmedin, seçimden sonra bir gelde şu halimizi gör. Bu yalakalarınız size hiç bilgi vermiyor mu?  Belediyeye gideriz, çöpçüsünden, şefinden, amirine kadar kimseyi bulamayız. Bir muhattabımız yok. Sizi ithal getirdilerki eskisi gibi olmayacak ama gelen gideni aratır misali eski yönetimi aramak zorunda kalıyoruz” dedi. 

Ardından belediye yetkililerinin geldiklerinde bölgeyi bulmaları için kendisine telefon açmalarını isteyen M.K. sonrasında ise küfür ettiği duyuluyor. M.K., "Mimar Sinan Caddesi, TOKİ camiine 50 metre mesafedeyiz suanda. Belediye yetkilileri belki geldiler mi burayı bulamıyorlar, zahmet olmazsa bize bir alo desinler biz gösteririz burayı onlara… 

PEŞ PEŞE KÜFÜRLER..
Ya bu işi adam gibi yapacaksınız, ya da bırakın s….. g… i.. ne yaptınız Pelitli’ye.. Adam çamurla beraber asfaltta yama yapacak siz orada belediye başkanı diye oturacaksınız. Yakız vallahi ya.. Sadece Tebrikleri kabul etmekle, ziyaretlere açılışlara gitmekle başkanlık olmuyor. Şu milletin, vatandaşın derdini dinleyeceksiniz. Veyahut bizi çağıracaksınız bizim derdimizi dinleyeceksiniz. Evet sayın Zorluoğlu’na sesleniyorum, sayın Hüseyin Türker’e sesleniyorum Bir cevap verin, yazı yazın. TİSKİ’ye sesleniyorum. Sular her tarafta patlamış” ifadelerini kullandı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kendisi hakkında ithamları ve küfürleri gerekçesiyle muhtar M.K. hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Zorluoğlu’nun suç duyurusunun yanı sıra Muhtar M.K. hakkında Ortahisar İlçe Kaymakamlığının da işlem başlattığı bildirildi.