Karadeniz Fırtınası, Hayat Medikal, Kanuni Eğitim, Genç Atılım, Baypa, Medicalpark, Sağlık, Fatih Devlet Hst, Buruj Emlak, Teiaş olmak üzere 10 takımın katıldığı organizasyon Bahçecik Arena Halısahada düzenlendi.

Turnuvada Şampiyon "Karadeniz Fırtınası” olurken 2. Kanuni Eğitim Hastanesi 3. Hayat Medikal oldu. Turnuvanın gol Kralı 21 gol ile Hayat Medikal takımından Adnan Gülen, yılın kalecisi olarak, her hafta Giresun şubesinden 260 km yol katederek gelip giden, Genç Atılım Kalecisi Samet Sarıtaş oldu.

Buruj Emlak müsabakası maçında eksik kalan rakibine karşı, 1 kişi eksik oynayan Karadeniz Fırtınası takımı fair play ödüle layık görülürken. En iyi kaleci ve gol kralına Nevzat Kuyumculuk adına Erhan Şakar çeyrek altın hediye etti.

Tüm maçların izlenebildiği, röportaj ve yorumlarla dolu olan turnuva için organizasyon adına konuşan Emre Yurtsever "Organizasyonumuza katılan tüm takımlara teşekkür ederken her yıl düzenlenecek organizasyon için şimdiden talepleri almaktayız, çok güzel geçen turnuvada başta sponsorlarımıza ve katılan şirket kurumlarımıza teşekkür ederiz.”dedi

Öte yandan turnuvanın açılış kokteylini Panagia Suite Hotel, sağlık sponsorluğunu İmperial Hastanesi ve kırtasiye desteğini Ecem Kırtasiye'nin üstlendiği belirtildi.