61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’un Arsin İlçesinde, Organize Sanayi Bölgesinde vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerdeki öğrenciler resmen ölüme meydan okuyor.

61Saat WhatApp İhbar hattına vatandaşlar tarafından gönderilen görüntülerde, öğrenciler okulları ile evleri arasındaki mesafeyi kısaltmak için Arsin Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan bir derenin üzerindeki boruyu kullandıkları görülüyor.

Görüntülerde derenin etrafının korkuluklarla çevrildiği görülürken, öğrencilerin bunların üzerinden atlayarak karşıya geçmeleri ise şaşkınlık yarattı.

Öğrencilerin derenin etrafını dolaşmak yerine mesafeyi kısaltmak için bu şekilde bir yol izledikleri ifade edilirken karşıya geçerken düşmemek için ise sadece bir iple güvenlik önlemi alındığı görüldü.

Haber merkezimize ulaşan görüntü, yetkililerle paylaşılırken burada yapılan bilgilendirmede okulun, görüntülerde görülen dereye uzak olduğu belirtildi. Ancak öğrencilerin bu geçişlerinin engellenmesi için ilk olarak bölgede inceleme yapılacağı ardından ise Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri ve okul idarecilerinin bilgilendirileceği kaydedildi.