61SAAT HABER SERVİSİ - Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Ortahisar İlçesinde geçen hafta gerçekleşen olaya göre aralarında alacak verecek meselesinden husumet bulunan 2 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi sonrasında taraflardan biri belinde bulunan tabanca ile mağdura iki el ateş ederek sol ayak biliğinin üst kısmından hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaraladığı kaydedildi.

Şüpheli şahıs olay yerinden kaçarken mağdur ise çağrılan ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı kayıtlarına yansıyan olayda şüpheli şahsın daha sonra mağdurun tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine gelerek burada kendisiyle yeniden tartıştığı kaydedildi. Şüpheli şahsın, mağdura hastanede de, olaya sebep olduğu iddiasıyla yumruk vurarak yaraladığı belirtildi. 


Olayın ardından harekete geçen Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı kepileri şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın evin de ve aracında yapılan aramada ise 12 adet 9 mm çapında dolu fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 43 adet 7.65 mm çapında dolu fişek ele geçirilerek muhafaza altına alındığı belirtildi. 
Şüpheli şahıs ifadesinin alınmasının ardından ise serbest bırakıldı.