61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da hafta sonu başlayan soğuk havalar, Salı gününe kadar devam edecek. Soğuk havalar sahil kesimlerinde kendini yağmurla gösterirken, yüksek ve iç kesimlerde ise kar yağışının etkini olduğu görüldü. 
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün açıkladığı 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Trabzon’da soğuk havalar Salı gününe kadar etkili olacak. 
Bugün hava sıcaklığı Trabzon genelinde ortalama 5 ile 7 derece arasında kendini göstereceği kaydedilirken yarın 4 ile 7, salı günü ise 3 ile 8 derece arasında değişecek. 
Bugün ve Pazartesi günü sahil kesimlerinde yağmur beklenirken, salı günü parçalı bulutlu, Çarşamba ve Perşembe ise yağmurlu bir hava tahmin ediliyor... 
Bugün İlçelerde ise Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Şalpazarı, Tonya, Uzungöl ve Vakfıkebir’de ise kar yağışı bekleniyor... 
Yarın ise Uzungöl, Tonya, Şalpazarı, Maçka, Köprübaşı, Hayrat, Düzköy, Dernekpazarı, Çaykara’da kar yağışı beklenirken buralarda hava sıcaklığının – 5 ile 3 derece arasında oynayacağı tahmin edildi.