Trabzon’da otellere, kafelere ve iş yerlerine daha iyi hizmet vermek amacı ile üretilen Rational Combi Fırını tanıtıldı.

Müthiş özellikleri barındıran fırının tanıtımı Gazipaşa Caddesi’nde bulunan bayisi  Akyüzler Bistro Boutique’de gerçekleşti.

Trabzon’da bulunan Otel, Restoran ve Cafe işletmecileri ve temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği tanıtımda birbirinden farklı yiyeceklerin nasıl pişirileceği hakkında bilgiler verildi ve fırın test edildi.

TANITTI, GÖSTERDİ, PİŞİRDİ

5 Duyulu tek pişirme sistemini barındıran Rational Fırın’ın tanıtımını Rational Master Şef Bölge geliştirme müdürü Melih Kümbüloğlu yaparken, Akyüzler Bistro Boutique işletme müdürü Özcan Şahin ise ziyaretçilere fırında yapılan yemeklerden ikramda bulundu. 

Kolay kullanımı, cihazların çok yönlülüğü, performansı, elde edilen ek kazanç gibi özelliklerle dikkat çeken Rational fırın işletmecilerden tam not aldı.

Neden RATIONAL? 

Pazarda 750.000’in üzerinde üniteyle RATIONAL, dünyanın profesyonel mutfaklarında standart haline gelmiştir. Bizi özellikle mutlu edense tüm dünyadaki müşterilerimizin % 93’ünün müşteriye en büyük avantajları sağladığımız konusunda hemfikir olması (TNS Infratest 2016 araştırması). Elbette bu durum, müşterilerimizin hemen hemen tamamının RATIONAL’ı başkalarına da tavsiye etmesinin nedenlerinden biridir.

Ürünlerimiz, sektördeki en iyi pişirme sonuçları, verim, mümkün olan en kolay kullanım ve en iyi servisle ünlüdür.

Pişirme performansı ve kalite.

SelfCookingCenter, performans, zeka ve verim bakımından kendi sınıfının tek temsilcisidir. Patentli HiDensityControl sistemi sayesinde, belirgin şekilde daha hızlı pişirmenize ve daha tutarlı eşit pişirme sonuçları almanıza yardım eder.


Yüksek verim.

SelfCookingCenter® ünitelerimiz, pazardaki en verimli cihazlar arasındadır. Bunun nedeni, en az kaynak tüketimiyle elde edilen yüksek randımandır.

Elektrik, su ve malzemeden tasarruf edersiniz ve daha az fire verirsiniz. Ayrıca %30’a varan oranda daha geniş alana sahip olursunuz. Çünkü son derece az yer kaplayan ünite sayesinde klasik pişirme ekipmanlarına olan ihtiyacınız % 40 - 50 azalmış olacak.

RATIONAL, katı normlara, bütün cihazları Energy Star sertifikası alacak kadar sıkı bir şekilde uyan tek üreticidir.

Kullanım kolaylığı.

RATIONAL ünitelerinin kullanımı çok kolaydır. iCookingControl® sistemi sayesinde tek tuşla çok sayıda farklı yemeği kolayca hazırlarsınız.

iCookingControl® yiyeceklerin büyüklüğünü ve durumunu, ayrıca yükleme miktarını algılar ve istenen sonuçların alınması için gereken bütün ayarları kendiliğinden uyarlar – kullanıcının müdahalesine gerek kalmaz.

MyDisplay fonksiyonu sayesinde ünitenin kumandasını kolayca kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. İhtiyacınız olmayan her şeyi kolayca ekrandan kaldırabilirsiniz. Böylece, çok az eğitimle, deneyimsiz personel bile üniteyi hatasız bir şekilde kullanabilir.

Akıllı temizlik.

Akıllı Efficient CareControl fonksiyonumuz, kiri ve kireci algılayan ve tek bir tuşla temizleyen yegane otomatik temizleme sistemidir. Optimize edilmiş temizleme işlemi sayesinde size, temizlik kalitesiyle maliyet arasında, sektörde yanına bile yaklaşılamayan bir oran sunuyoruz. Üstelik, rakipsiz parlak hijyen garantisiyle.

Ünitelerimizden biri mutfağınızda yerini aldığı andan itibaren, RATIONAL ServicePlus hizmetlerinden yararlanmaya başlarsınız – ürünün tüm kullanım ömrü boyunca başından sonuna kadar.

Yerinde eğitim, Academy RATIONAL temel seminerleri, ChefLine® ve Club RATIONAL bunlar arasındadır. Ayrıca, eğitimli RATIONAL servis ortaklarından oluşan en kapsamlı servis ağına sahibiz.