Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis tolantısında muhalefetin Avrasya Pazarı önündeki otoparkın kirasına itirazı gündem yarattı. 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait Moloz civarındaki Avrasya Pazarı bitişiğindeki Yavuz selim Vakfı’na ait otopark meclis toplantısında krize neden oldu. Muhalefet partisine ait meclis üyeleri otoparkın Yavuz selim Vakfı’na çok düşük bir bedel ile kiralandığını öne sürerek kiranın arttırılmasını istedi. 
Muhalefet Partisi meclis üyeleri ‘Söz konuzu otoparktan ayda 2500 TL kira alındığını öğrendik. Çok şaşırdık. Bu kiranın arttırılarak 10 bin TL’ye çıkarılması Büyükşehir Belediyesi’nin leyihe olacaktır. Belediyemiz burada zarara uğratılmaktadır’ ifadelerini kullandılar. 
Büşükşehir Belediyesi meclis başkanvekili Seyfullah Kınalı ise belediyenin haklarını savunmanın herkesin görevi olduğunu belirterek ‘Bilinmeli ki burası bir şahsa değil, vakfa kiraya verilmiştir. Böyle çok sayıda yer vardır. Fakat şunun da bilinmesini isterim ki yakın zamanda buradaki kiracı tahliye edilecektir. Ve bu alan halkın hizmetine sunulacaktır’ ifadelerini kullandı.