61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ -  SAMET EMİRZEOĞLU - Trabzon’dan Yomra İlçesine doğru 2 araç halinde giden Özel Harekat polislerini taşıyan araçlardan biri kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre Trabzon Adliyesinde görülen FETÖ / PDY davalarının yanı sıra bir kaç dava için güvenlik önlemi almaya giden polisleri taşıyan araç, Yomra İlçesi girişinde sol şeritten seyrediyordu.

Ancak bu sırada önünde seyreden sivil plakalı araç şerit değiştirdiği sırada yanından geçmeye çalışırken, Özel Harekat Polislerini taşıyan aracın lastikleri orta refüje sürttü.

Bu sürtme sonrasında Özel Harekat Polislerini taşıyan araç önce ters döndü, ardından yaklaşık 15 metre sürüklendi. Sürüklenen araç daha sonra kaldırımda park halinde duran bir araca çarparak durabildi.

Kazaya gören vatandaşlar hemen ilk yardım ekiplerine haber verirken, yaralı polislere ilk müdahaleyi burada yine vatandaşlar yaptı.
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken kazada yaralanan 8 polisin bölgede ki hastanelerde tedavi altına alındığı kaydedildi.
Kazada polislerin durumunun iyi olduğu belirtildi.