Türkiye’de etkisini sürdüren koronavirüs Trabzon’da da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Trabzon’da bir çok vatandaş rahatlamak adına yüksek kesimlere yerleşmeye başladı.

Arazileri olan vatandaşların başvurduğu kısa süreli ekonomik çözüm prefabrik evler oldu.

Prefabrik evlerle ilgili açıklamalarda bulunan 2A Prefabrik Yapı Şirket Yetkilisi Erol Eraydın, ‘’Koronavirüsten kaçıp doğaya sığınmak isteyenlerin sayısı ,pandemi sürecinin uzaması ve  ne zaman son bulacağına dair belirsizliğin devam etmesi  vatandaşı müstakil ev arayışına yöneltti. Bu arayış içinde en hızlı ve ekonomik yapılar olan prefabrik evler pek çok insan için hayallerindeki bahçeli, tek katlı yada dubleks evler artık bir ihtiyaç ve zorunluluk arz etmeye başladı’’ dedi.

Prefabrik evlere yoğun ilgi olduğunu anlatan Eraydın, ‘’Bu talebin en büyük nedeni temassız, doğa içerisinde bir ortamda kendilerini ve ailelerini salgından korumak isteyen vatandaşların prefabrik ev ve hafif çelik ev  yapılarına yönelmesidir. Bu süreçte bölgemizde bulunan 2A Prefabrik Yapı hem sektörün hem de bölgenin en önemli firmalarından biri. Geniş ürün yelpazesi, teknik donanıma sahip mühendis kadrosu ve müşteriye özel üretim anlayışıyla bölgesine hizmet etmeye devam ederken siz değerli okurlarımıza da özel indirimli fiyatları ile yardımcı olacaktır’’ dedi.

Sizde hayallerinize yaklaşmak detaylı bilgi almak için,

Şirket Yetkilisi Erol Eraydın’ı 05307069161 den arayarak ulaşabilirsiniz.

Güncel paylaşımlarını görmek içinde 

https://www.instagram.com/2aprefabrik/ 

https://www.facebook.com/2aprefabrik/