61 SAAT HABER SERVİSİ-Berkay Güntekin-24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçim yasakları bugün saat 18.00’de başlıyor. Bir buçuk aydır seçim çalışmalarına devam eden siyasi partiler bugünde saat 18.00’a kadar çalışmalarını sürdürmeye devam edecekler.

Trabzon’da da siyasi partiler ve milletvekili adayları, seçim süreci boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını devam ettirdi. Yarın gerçekleştirilecek seçim öncesi İYİ Parti Trabzon il Başkanı Azmi Kuvvetli 61saat’e özel açıklamalarda bulundu. Kuvvetli son sözü milletin söyleyeceğini belirtip "Son sözü artık millet söyleyecek biz söyleyeceğimizi artık millete söyledik, tüm siyasi partiler kendi hedeflerini, ilkelerini yapacakları hizmetleri, bazıları daha fazla bazıları zor şartlarda imkanları ölçüsünde millete ulaşarak mesajlarını vermeye çalıştılar. Bundan sonra söz milletin.” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da İYİ Parti’nin 2 milletvekili çıkaracağını belirten Kuvvetli "Artık milletin ne diyeceği yarın belli olacak, bunada herkes razı gelecfek, biz seçim sonucundan ümitliyiz. İYİ Parti olacak İYİ Parti bir netice alacağız. Trabzon üzerinde 2 milletvekili, yani 3 millet ittifakı 3 cumhur ittifakı alacağını düşünüyorum bunların 3’ünü AK Parti, 2’sini İYİ Parti, 1’inide CHP gibi, sahada yaptığımız ölçümlerde bunu gördük. Yüce Allah takdir ederse, illette teveccüh gösterirse İYİ Parti Türkiye’yi yönetmeye taliptir böyle bir kadrosuda vardır. Artık pazartesi günü sabahı her şey ortaya çıkacaktır. Bizde İYİ Parti olarak bu seçimden çok ümitliyiz.” dedi.