61SAAT HABER SERVİSİ

Çakı’nın neden intihar ettiğini komşuları şu sözlerle anlattı: “Veli Çakı eşi ve çocukları çok uyumlu bir aileydi. Neşeli bir aileydi. Nasıl böyle bir şey yaptı kimsenin aklı almıyor. Bu cinnetin nedeninin maddi olduğunu düşünüyoruz. Veli Çakı borç yüzünden dertliydi. Eşi de bundan bahsederdi. Ama öğrendiğimize göre büyük bir borç değil. Hatta Ankara’da da evleri vardı. Onu satıp borcu da kapatabilirlerdi. Yazık oldu. Çok üzüldük.”

EK GÖSTERGEYE DE KAFAYI TAKMIŞTI
Veli Çakı her yere 3600 yazması ile de biliniyordu. Bunun nedeni ise, Polise söz verilen 3600 ek göstergesinin verilmesini istiyordu. 
Veli Çakı’nın sosyal medya hesabına yapılan yorumlar da dikkat çekti. İşte onlardan birkaç tanesi:

ŞEHİT OLAN EŞİMLE BİZİ GÜLDÜRÜDÜN
Tanju Fatime Sakarya isimli kişi tarafından, “Bu gidiş olmadı rahmetli eşimle hep takip ederdik güldürürdün bizi paylaşımlarınla. Eşimi 7 ay önce şehit verdim hainler şehit ettiler.. Allahim sizin de tahsilatınızı affetsin ve rahmet eylesin ecelin önüne geçemiyoruz” yazmadı dikkat çekti.

BİZİ HEP GÜLDÜRÜRDÜN BU YAKIŞMADI
Uğur Uğur: “Paylaştığın videolarla güldürdüğün teşkilat mensuplarını bu son yaptığınla üzdün be veli dayı, sana yakışmadığı, Allah merhameti ile yargılasın”

KEŞKE ANLATSAYDIN BE DAYI!
Mustafa Koca: “Olmadı be dayı olmadı . Görmeden sevdik takip ettik ve destek verdik . Keşke içine atmasaydın da paylaşaydın be dayı.”