Cinnet getiren polis Çakı'ya 2 ay boyunca nöbet yazıldığı ve mobbing yapıldığı ileri sürülen paylaşımda, " 'Trabzon'da intiharın eşiğinde 10 polisin daha ismini verebiliriz" ifadeleri kullanıldı.

MESAİ ARKADAŞLARININ İFADESİ ALINMALI

Olayla ilgili paylaşımda, "Sevgili kürsü, Veli Çakı'nın ölümü ile ilgili lütfen müfettiş çağrısında bulunun. Tüm mesai arkadaşlarının ifadesi alınmalı. Dünyanın en cana yakın adamı neden cinnet geçirdi? Trabzon Emniyet Müdürü Veli abinin 2 yıldır her adımına soruşturma açtı. Neden? Müdür bey Veli abinin popülerliğini kıskandı? Neden Veli abiye 2 aydır ceza nöbeti verildi" sözleri yer aldı.

BU OLAY MOBİNGLER ZİNCİRİNİN SON HALKASIDIR

Aynı hesaptan yapılan bir başka paylaşımda ise, Trabzon'da intiharın eşiğinde 10 polisin ismini verebilecek durumda olunduğu belirtilerek, "'25 yıllık memuru uzun süredir nöbete diken. Baban yaşında ADAM utanmıyor musun? Ver kınama cezasını, bak işine. 2 aydır adamı nöbete dikmek mobing değil de nedir? Mutlu musun? Şimdi Trabzon kadrosu daha mı disipline edildi? Bu Trabzon Emniyeti'nin kronik sorunu mobingtir! Trabzon Emniyeti'nin burnu havada yöneticileri şimdi mutlu musunuz? Trabzon'da intiharın eşiğinde 10 polisin dahi ismini verebiliriz. Ama sizin için hiçbir kıymeti yok! Sizler bugüne kadar Trabzon Polisi için ne yaptınız ki? Verdiğimiz kumanya mesai arkadaşlarınıza verilen değerdir aslında. Kimse açlıktan ölmüyor çok şükür ama sizin değersizleştirme politikasından ölecek. Bu olay intihar değil, bir cinnet değil, mobingler zincirinin son halkasıdır. Bu olayı derinleştirerek soruşturacak cesur devlet adamına, bürokrata ihtiyaç var. Gerisi boş..." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Veli Çakı, eşi ve 2 çocuğu defnedilmek üzere memleketleri Kırşehir'e akşam saatlerinde gönderilecek. Kırşehir'de kılınacak olan cenaze namazının ardından Çakı ailesi aile kabristanlığına defnedilecek.