61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’da site, apartman, residance ve iş merkezlerinde yaşanan temizlik sorunu, yakıt elemanı bulma sorunu, bahçe ve havuz bakım elemanlarının olmayışı gibi sorunlarla 2 yıldır mücadele eden Enna Yönetim, bu sorunları tek elden profesyonel anlamda çözdü.

61SAAT TV Genel Yayın Yönetmeni Sedef Bahçekapılı Çöpcü’nün sorularını yanıtlayan Orhanoğlu, ‘Sitenizde apartmanınızda ihtiyaç duyacağınız, yakıt elemanı, temizlik ve bahçe bakım gibi işleri profesyonel manada tek bir elden yapıyoruz” dedi.

SİTE YÖNETİMİ ZORDUR
BİZ BÜTÜN SORUNLARINIZI
SAHİPLENİYORUZ

Site, apartman, residance ve iş merkezlerinin yönetiminin site sakinleri tarafından sağlanmasının zor olduğunu ancak yönetimi kendilerinin yapabileceğini altını çizen Orhanoğlu, “Modern şehircilik anlayışının bir parçası olan konut, residence ve iş merkezlerinde hukuki, mali ve idari uygulamaları yerine getiren saha hizmetleri konularında profesyonellerle olan ihtiyacı karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. Bunların yanında gerektiğinde havuz bakım, yeşil alan peyzaj çalışmalarını yapan sitenin tüm giderlerini ihtiyaçlarını toplanan ortak gelirlerden karşılayan ve profesyonel bir elin değdiğini hissettiren bir sistemdir” ifadelerini kullandı.

HUZURLU YAŞAM İÇİN PROFESYONEL YÖNETİM ŞART

Profesyonel site yönetiminin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Orhanoğlu, “Komşuların birbirlerini üzmeden herkesin birbirine saygı duyduğu değer verdiği yaşam alanlarımızda herkesin ortak giderlere katılması gerektiği yaşamı sürdürülebilmesi için kuraldır bu. Bu kurallara uyulmadığı takdirde bazı site yöneticimiz komşusunu hukuki yollarla mahkemeler icraya vermek istemiyor. Aynı asansörü kullanıyorlar, aynı merdivenleri kullanıyorlar bizde bu durumda kimse kimsenin huzuruna kaçırmadan değerlere saygı göstererek yaşamasını salıyoruz. Bu sorumluluklarımızı kendi üzerimize alıyoruz” dedi.

Enna Yönetim Kurulu Başkanı Cem Orhanoğlu site sakinlerini uyardı

FİYATLAR UYGUN

Fiyatlandırma konusunda da bilgi veren Orhanoğlu, “Hukuki, bütçe, güvenlik, teknik, temizlik, havuz bakım, bahçe bakım, satış kiralama ve sosyal tesis gibi yönetim gerektiren durumların yapılan incelemeler doğrultusunda şehrimize uygun fiyatlandırmalarda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

ÇALIŞAN ELEMANLAR BELGELİ

Çalışan elemanların çalışmaya uygun belgelerle ve temiz güler yüzlü bir ekip olduğunu anlatan Orhanoğlu, “İş güvenliği firmalarından çalışacak olacakları sitelerde hangi birimde çalışacaksalar o birime ait iş güvenlik belgelerini ve çalışma belgelerini temin ediyoruz. Onun dışında belgesi olmayan vatandaşlarımıza iş imkânı sunmuyoruz. Her personelimizin bir iş dağılımı vardır” dedi.

ENNA YÖNETİM KOMŞULUĞU PEKİŞTİRİYOR

Site ve büyük yerleşim alanların gelişiyle insanların birbirinden uzaklaştığı onun için Enna Yönetim olarak organizasyonlar düzenlediklerini kaydeden Orhanoğlu, “Komşuluk ilişkilerin azaldığı bir ortamda yaptığımız dönemsel etkinliklerle tanışma partisi, yaza hoş geldin partisi, dini günlerimizde kaynaşma ve bir araya gelme etkinlikleri, hamsi partileri gibi Trabzon’un özü olan insanları birbirine nasıl kaynaştırırız temel amacımız” dedi.

Enna Yönetim hizmetleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.