Ayasofya Camiinde ezanla birlikte başlayan program namazın ardından yapılan sohbet ile devam diyor. Trabzon’un her yerinden gelenlerin katılımıyla güne güzel bir başlangıç yapılıyor. Sohbet ve duanın ardından Cihannüma Derneği Trabzon Temsilciliği misafirlere çorba ikramı yapıyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Trabzon Müftüsü Sayın Keramettin Demir, KTÜ Rektör Yardımcısı Sayın Emin Aşıkkutlu, Ortahisar İlçe Müftüsü Sayın Adem Aygül’ün sohbet ettiği programa her hafta farklı bir isim davet ediliyor.

Bu haftaki programa Sosyal Bilimler Lisesi, Yavuz Selim Anadolu Lisesi ve Soğuksu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve velileri katıldı. Gençlerin katılılmıyla renklenen programda bu hafta  Kemerkaya Camii İmam Hatibi Sayın Davut Heyal’ın sohbeti vardı.

Trabzon’da konferanslar, kahvaltı programları ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapan Cihannüma Trabzon Temsilciliği sabah namazı buluşmalarını uzun süredir devam ettiriyor. Özellikle sahasında uzman isimleri lise ve üniversite öğrencileriyle buluşturarak seminer programları da düzenleniyor.