Dünyayı etkisi altına alan ve adeta hayatı durdurma noktasına gelen Koronavirüsün salgını nedeniyle başlayan ulusal dayanışma seferberliğine ilk günden beri güçlü destek veren Of, her geçen gün desteğini devam ettiriyor.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Of Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticilerinin ürettiği “Koruyucu Maske” ve Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin ürettiği “Koruyucu Siperlik” ler sağlık ve güvenlik çalışanlarına hediye ediliyor.

Of Devlet Hastanesi, Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Of Jandarma Komutanlığına hediye edilen ilk imalatların ardından üretilen 100 maske ve 35 siperlik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar’a ve 100 koruyucu maske de İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan’a teslim edildi.

Dr. Barış Çağlar teşekkür etti

Duyarlılıkları nedeniyle Of Eğitim camiasına teşekkür eden Dr. Barış Çağlar; “Eğitim camiasının sağlık çalışanlarımıza yönelik yapmış olduğu bu yardımı gerçekten çok anlamlı buluyoruz. Başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere tüm eğitim camiasına teşekkür ediyorum. Bu virüs mikrobundan inşallah hep birlikte dayanışma ruhu ile yeneceğiz. Bizler de toplumun tüm kesimlerinden aldığımız bu enerji ile moral ve motivasyonumuzu en üst seviyede tutuyoruz. Birlikte daha güçlüyüz ve birlikte bu zor günleri aşacağız inşallah” sözleriyle duygularını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Onur Artan, Ulusoy MTAL Elektrik Bölüm Şefi Ömer Gümrük’ün katıldığı törende Ulusoy Lisesi Müdürü Bülent Saka, Sağlık çalışanlarına yaptıkları fedakarca çalışmaları nedeniyle Eğitim camiası adına hazırladıkları teşekkür metnini okuyarak Müdür Çağlar’a teslim etti.

Emniyete 100 koruyucu maske

Of Halk Eğitimi Merkez tarafından üretilen 100 maske İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Onur Artan tarafından Of İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan’a hediye etti.

Zor günlerde yoğun bir mesai ile çalıştıklarını belirten Müdür Demirkan; “Malum zor günlerden geçiyoruz. Teşkilat olarak ülkemizin bu zor günlerini aşmada üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle yoğun mesaiyle çalışıyoruz. Mesaimizin yanında vatandaşımızın her türlü talebine yetişmeye çalışıyoruz. İnşallah bu zor ve sıkıntılı günleri hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek aşacağız. Eğitim camiamızın bu fedakarca çalışmasını tebrik ediyorum. Görevimiz icabı toplumla yakın çalışıyoruz. Bizlere verdiğiniz maskelerde çalışma ortamlarında korunmamızda önemli katkı sağlayacaktır inşallah. Allah devletimizi, milletimizi ve insanlığı bu zor günlerden kurtarsın” ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerinin bu süreçte en fazla fedakarlık yapan meslek grupları olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Sizlerin yapmış olduğu fedakarlık maddi hiçbir şeyle açıklanamaz. Bu özveriye karşı bizler de elimizden gelen katkıyı sağlamak istedik. Ürettiğimiz koruyucu maske ve koruyucu siperlikleri sağlık çalışanlarımızla ve emniyet güçlerimizle paylaştık. Bundan sonra da ürettiğimiz ürünleri ihtiyaç duyan kamu kurum ve kuruluşlara vermeyi düşünüyoruz. Allah milletimizi ve insanlığı bu virüs mikrobunun etkilerinden korusun. Bu yolda çalışan tüm çalışanlarımıza güç, kuvvet versin. Rabbim onları ve tüm çalışanlarımızı korusun” dedi.

Of Ajans