Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Of Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kırsalda yaşayan kadın çiftçilere yönelik 'Yeterli ve Dengeli Beslenme, Gıda Muhafaza' eğitim seminerini başarıyla tamamlayan 16 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi.

Of ilçesi Bölümlü Mahallesi Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene Sayın Valimiz Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz'un  yanı sıra,  Of Kaymakamı Eyüp Fırat, eşi İpek Fırat, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan'ın eşi Dilek Yazgan, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit'in eşi Funda Akşit, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Cahit Gülbay, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Dunay, Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput, gönül elçilerimiz, kursiyerler ve aileleri katıldı.
Tören sonunda kursiyerlerin yapmış oldukları doğal ürünlerden tadan Şengül Yavuz başarılarından ötürü katılımcıları tebrik etti.

Sertifika almanın mutluluğunu yaşayan kursiyerler de kendilerine verilen desteklerden ötürü hanımefendiye ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Eğitim seminerini tamamlayan kursiyerlere katılım belgelerini veren Şengül Yavuz, törenin ardından kursiyerlerin öğrendikleri tekniklerle yapmış oldukları ürünlerden

Kadınlarımız bu proje kapsamında;  Hijyen, beyaz peynir-reçel-pekmez-sirke ve turşu yapımı konusunda 48 saatlik bir eğitim almışlardır.