YKS son prova soruları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ve Trabzon Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan 60 kişilik Sınav Soru Hazırlama Komisyonu tarafından hazırlandı. Sınav soru kitapçıklarının basımı Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerin kırtasiye malzemeleri de yine büyükşehir belediyesi tarafından karşılandı.

ÜNİVERSİTEYE YOLCULUK PROJESİNDE YANLARINDAYDI
 Sınav hazırlıklarının her aşamasını titizlikle inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,  öğrencilerle aynı anda uygulama alanlarındaydı. Sınav öncesi öğrencilerle sohbet ederek onların heyecanını paylaştı ve hedeflerinize giden yolda, sevgimiz, ilgi ve gayretimizle yanınızdayız dedi. Müdür Fettahoğlu,
Kazandığınız deneyimleri kazanca dönüştürdüğünüzü görmek bizler için gurur kaynağı olacaktır. Bu şehrin çocukları olarak daha iyiye, daha güzele ulaşmanız için erişim sağlamamız gereken her türlü bilgi kaynağını sizler için olanaklı hale getirmeye devam edeceğiz dedi.

SİZLERE KURMAYA ÇABALADIĞIMIZ BAHÇEDE EMEKLERİNİZ ÇİÇEK AÇACAK
Velilerin heyecanını da onlarla yaşadığını ifade eden Burak Fettahoğlu, sizlerle aynı bahçeyi inşa ediyoruz. Sabrımız, sebatımız ve desteğimizle çocuklarımızın hayalleri gerçeğe dönüştürecektir dedi. Çocuklarıyla sınav yerinde olan aileler de İl Millî eğitim Müdürü’ne, yalnız fikren değil, fiilen de her daim sahada olduğu için teşekkür ettiler.

YALNIZ FİKREN DEĞİL FİİLEN DE HER DAİM SAHADA
Binaları ve sınav dersliklerini de gezerek görevli öğretmenlerden bilgi alan ve sorunsuz işleyişten memnuniyet duyduğunu dile getiren müdür Fettahoğlu,  YKS SON PROVA için emek veren, katkı sunan, titizlikle çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.