61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da il genelinde Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerinin asayiş denetim ve kontrolleri devam ediyor.  
Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan operasyonlarda Türk vatandaşlarının yanı sıra 417 yabancı uyruklu şahsın   denetim ve kontrolleri yapıldı. 
Yapılan denetim ve kontrollerde; 4 Adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 79 adet mermi, 7 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, 3,13 Gr. Esrar, 2 Adet Hint Keneviri, 1 adet kovan ve 1 adet delici ve kesici alet ele geçirilirken 

SAHTE PARA YAKALANDI
1 adet sahte 200 TL, 1 adet sahte 100 TL, 1 adet sahte 20  TL olmak üzere toplamda 320 TL sahte parada yakalandı. 

FUHUŞTAN 7 KADINA SINIR DIŞI... 
Trabzon’da ayrıca 7 yabancı uyruklu şahsa fuhuş ve diğer suçlardan sınır dışı işlemi yapılırken arama kaydı olan 73 kişinin de yakalandığı bildirildi. 

KAMU DÜZENİNİ BOZAN 73 KİŞİ... 
Kayıp olarak kayıtlara geçen 3 kişi de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında bulunurken, vatandaşın huzurunu bozan, kamu düzeni ve güvenliğine aykırı hareket eden 73 şahsa da işlem yapıldı. 

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında ise yapılan denetim ve kontrollerde  7   Adet Tabanca Fişeği, 1 Adet Kuru Sıkı Tabanca, 4 adet Tabanca ele geçirildiği bildirildi. 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında, (7) şahıs hakkında idari işlem yapıldığı kaydedildi.