Müdür Karakaş, “Tevfik Serdar Anadolu Lisemizi ziyaret ettik.Öğretmenimiz Osman Bayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek haksızlığa uğrayan tüm öğretmenlerimizin yanında olacağımızı ifade etmek isteriz.Öğretmenlerimizin onuru onurumuzdur” ifadelerini kullandı. 

ÖĞRENCİLER ŞAKA YAPMIŞTI

Hatırlanacağı  Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Tevfik Serdar Anadolu Lisesinde öğrenciler arasında sınavda notlarını kırdığı iddiasıyla şaka amaçlı okulun fizik öğretmeni Osman Bayrak için hazırlanan paylaşım sosyal medyada yayılmıştı. Bu paylaşım sonrasında Bayrak, sosyal medyada linç edilmiş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

ÖĞRENCİLERİN ŞAKASI GERÇEK SANILDI


Öğrenciler tarafından hazırlanan ve Bayrak’ın sosyal medya hesabından yapılmış gibi ekran görüntülerinin kullanıldığı paylaşımda “Bugün CHP'li öğrencilerimin notundan kırdım” yazarak '#YanındayızErdoğan', '#İyikivarsınErdoğan' etiketleri kullanılmıştı. Sonrasında yapılan araştırmalarda bu paylaşımın öğretmen tarafından değil öğrencilerin şaka amaçlı yaptığı bir paylaşım olduğu ortaya çıkmıştı.