Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Karaca'nın ailesine ziyarette bulunan heyet, şehidin baba ocağında ailenin taleplerini alarak fikir alışverişinde bulundu. 
Trabzon'da şehit edilen Polis Memuru Ramazan Donat'ın baba ocağında gerçekleştirilen ziyarette ise şehidin babası Bayram Donat ile görüşüldü. Şehitlerin evlerini ziyaret eden Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, şehitlerimizin ailelerine sabır, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diledi. 
Şehitlik mertebesine yükselen evlatlarımızın kutsal emanetleri olan şehit ailelerini asla yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Yıldız, "Hiçbir güç ülkemizi bölemeyecektir. Birlikteliğimiz ve beraberliğimiz devam ettiği sürece bu topraklar üzerinde gözü olan iç ve dış düşmanları tarihte olduğu gibi yine mağlup edeceğiz" dedi. 
Kuran-ı Kerim tilaveti de yapılan ziyaretlerde şehitlerin ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileyen Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız'a Jan. Yarbay Durmuş Yöndem, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun Ağaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan eşlik etti.